Свободу патріотам – тюрми колаборантам: в Києві відбувся масштабний Марш Нації

14 октября 2021 г., 21:09:00   1243   0

Свободу патріотам – тюрми колаборантам: в Києві відбувся масштабний Марш Нації


Понад 20 тисяч українців взяли участь у Марші Нації, що відбувся 14 жовтня в центрі Києва з нагоди Дня захисників України. Про це повідомляється на сайті Національного корпусу.


Марш, ініційований Національним Корпусом разом з ветеранами російсько-української війни та націоналістичними силами, зокрема, ВО «Свобода», Правим Сектором, Рухом Ветеранів України, ВО «Основа майбутнього», став одним з найбільших за останні роки.





н2.jpg

н3.jpg


Захід традиційно розпочався біля пам’ятника Шевченку, де відбулося віче за участі представників проукраїнських громадсько-політичних сил.


 Під час свого виступу лідер Національного Корпусу Андрій Білецький сказав про те, що Україні загрожує не лише окупація з боку Росії – країна перебуває в стані внутрішньої окупації.

н4.jpg

н5.jpg

н6.jpg


«Сьогоднішня окупація не тільки зовнішня, з боку РФ, але й внутрішня – людей абсолютно чужих нам за своїм духом, сутністю, які обманом, через телевізор отримали владу, які роблять все, щоб Україна перетворилася на колонію. Сьогодні ми нагадуємо собі й всій країні, що ми не здамося й не зрадимо, що у нас є сили і ми будемо боротися проти зовнішньої й внутрішньої окупації і переможемо, а Україна стане українською», – наголосив він.

Ветеран полку «Азов», керівник Західного терену Нацкорпусу Сергій Бевз нагадав про те, що ще зовсім недавно українцям доводилось боротися за можливість відзначати свято українського війська


н7.jpg


«Важко повірити, що моє перше свято Покрови проходило на Майдані в оточенні силовиків і комуняк. Ми були невеличким острівцем, що тримав українські прапори в центрі української столиці. Попереду було ще багато боротьби з т.зв. русскими маршами, був Майдан.. Але тепер я точно знаю, що українських пасіонаріїв неможливо перемогти, і той хто намагатиметься це зробити – рано чи пізно тікатиме з української землі», – сказав він.


н8.jpg


Сформувавши колону, учасники ходи пройшли центром Києва до Майдану Незалежності, тримаючи в руках банери «Свободу ветеранам», «Вимагаємо закон про колаборантів», «Жодних виборів в ОРДЛО!», «Захистимо Україну» та ін. Цього року свято проходить під гаслом «Свободу патріотам – тюрми колаборантам». Поки українські воїни захищають Україну на Сході, а ветерани й патріоти ведуть боротьбу із внутрішніми ворогами – чинна влада обрала шлях капітуляції й зради. Замість боротьби з колаборантами, Банкова розпочала репресії проти ветеранів і патріотів


н9.jpg

«Ми бачимо дії зрадницької влади, яка за абсурдними і сфабрикованими обвинуваченнями переслідує ветеранів російсько-української війни, звільняє бойових генералів та офіцерів. Якщо влада обрала нас за ворогів, хай знає – ми вміємо воювати!», – сказав керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін, озвучивши вимоги до влади


1. Законодавчо заборонити проведення виборів на тимчасово окупованих територіях до повного відновлення територіальної цілісності України

2. Припинити переслідування ветеранів російсько-української війни.

3. Ухвалити законопроєкт про відповідальність за колабораціонізм.


н10.jpg


н11.jpg


На Майдані мітинг продовжився, також активісти запалили фаєри і відбувся вогняний перформанс в знак протесту проти антидержавної політики Зе-влади. Ветеран полку «Азов» Олег Толмачов зачитав лист від ув’язненого в СІЗО ветерана Дмитра Кухарчука, який закликав українців не боятися режиму Зеленського та продовжувати боротьбу за Україну.

н12.jpg


н13.jpg


Великі Марші з нагоди Дня захисників пройшли по всій Україні, зокрема вперше відбувся військовий парад у Сєвєродонецьку.
Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте