“Вы просчитались, сволочи! Вам не сломать ни меня, ни мою семью” — Семенченко

03 ноября 2021 г., 21:54:00   890   0

“Вы просчитались, сволочи! Вам не сломать ни меня, ни мою семью” — Семенченко

Ублюдок, занимающий по совместительству должность главы СБУ, перешел все границы и показал, что ни у него, ни у его заказчиков из офиса президента нет ни совести ни чести. Чисто русский фсбшный стиль.

Об этом написал полчаса назад в Фейсбуке, экс-нардеп, бывший комбат Семен Семенченко, возмущенно реагируя на свежую новость о вручении сотрудниками СБУ подозрения его жене:

Півроку підручні Баканова намагалися добитися від мене потрібних свідчень, без яких сфальсифікована ними справа розсипалася на очах. Безрезультатно.

Тоді начальник Київського главку СБУ, його заступник та начальник слідчого відділу почали шантажувати мене тим, що на мою родину може бути скоєно напад. І запропонували охорону СБУ та «співпрацю».

Я знову відмовився. Після цього в справі з’явилися свідчення, що Наталя – мій «спільник», який координує діяльність «НЗФ Семенченка – Шевченка», а вказівки отримує у мене на побаченнях у ІТТ СБУ.

Я знову надіслав шантажистів за відомою адресою. Тоді на телефон моєї дружини Наталії почали надходити погрози від так званих «свідків звинувачення» – штатних стукачів ФСБУ.

А два тижні тому в результаті нібито «падіння із залізних сходів» моя дружина отримала перелом носа, кількох кісток обличчя та струс середньої тяжкості. Тиждень тому вона була прооперована — очне дно фактично довелося збирати частинами.

Цього покидькам здалося мало і сьогодні СБУ вручило підозру моїй дружині, матері моїх трьох дітей. Це спроба прив’язати мою дружину підозрою, щоб вона не змогла організовувати людей на мою підтримку та тиск на мене.

Баканов, Єрмак та Зеленський перейшли усі кордони. І моральні та людські. Ви прорахувалися нелюди. Вам не зламати не мене жодну мою родину.

Коли я дивлюсь на фото моєї дружини мене переповнюють суперечливі почуття.

Гіркота за те, що їй доводиться пережити все це в тій Україні за яку я воював, а вона працювала, створюючи «Організацію Дружин і матерів бійців АТО».

А з іншого боку гордість за свою сім’ю, за те, що у дружини, матері та моїх дітей вистачило мужності з честю пережити це і не зламатися. Будьте прокляті нелюди! І не рівняйте нас по собі! Ми не прогнемося. Слава Україні!

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте