Справа про "продаж" посади керівника поліції Київщини: спільник "наступника Авакова" вийшов на волю

11 ноября 2021 г., 20:22:00   778   0

Справа про "продаж

Печерський районний суд Києва постановив звільнити з-під варти, відправивши під цілодобовий домашній арешт 61-річного мешканця Запоріжжя Анатолія Білика, якого разом із 48-річним помічником з юридичних питань президента Фонду ветеранів військової розвідки України Василем Бондаренко підозрюють в шахрайській оборудці (ч.4 ст.190 КК України) вагою в 220 тис. дол. - спробі ввести в оману одного з правоохоронців та "продати" йому посаду керівника поліції Київської області.

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та підтверджується відповідним рішенням служителя Феміди Світлани Шапутько, що було оприлюднено у відкритій частині судового реєстру 9 листопада 2021 року.

З його тексту випливає - слідчий суддя відмовила у задоволенні клопотання щодо продовження строку тримання Білика під вартою з альтернативою звільнення під заставу. Та з урахуванням наявності стійких соціальних зв’язків в Анатолія Дмитровича, а також погіршення його стану здоров’я з часу доправлення до СІЗО, застосувала відносно достойника "запобіжник" у вигляді цілодобового домашнього арешту з покладенням низки обов’язків та носіння електронного засобу контролю.

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося - Анатолія Білика та екс-кандидата в нардепи Василя Бондаренко, який від весни поточного року буцімто розповсюджував чутки, мовляв він має обійняти посаду міністра внутрішніх справ України, правоохоронці "спакували" 29 квітня 2021 року.

(Василь Бондаренко)

Згідно версії слідства, парочка достойників намагалася провернути шахрайську оборудку, запропонувавши начальнику відділу поліцейської діяльності №3 Шепетівського райуправління поліції Хмельниччини, який виявив бажання просунутися по службі та обійняти посаду середнього чи вищого складу поліції у Києві чи Київській області, в обмін на 220 тисяч доларів "купити" крісло керівника регіональної Нацполіції.

Після викриття та затримання зловмисників Бондаренка та Білика помістили під варту. Відпочатку для кожного з них судом було передбачено можливість звільнення під заставу в понад 7 млн. грн., розмір яких в подальшому було суттєво зменшено - до 1 мільйона для "наступника Авакова" та 713 тис. грн. для його спільника.

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте