Політикою Зеленського опікується Коломойський, – Порошенко

11 ноября 2021 г., 23:09:00   1327   0

Політикою Зеленського опікується Коломойський, – Порошенко

П’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко відреагував на відео чинного президента Володимира Зеленського, опубліковане 10 листопада у Facebook. Так, “відосики” певним чином регресували, адже тепер українці їх не сприймають.

Про це повідомляє “Прямий”.

“Ви знаєте, відбулася дуже значна еволюція відосиків. Відосики, які були 2,5 роки тому, українці пов’язували з надією. Відосики, які з’являються тепер, не викликають нічого іншого, окрім розчарування. Якщо відосиками борються з загрозами національної безпеки, якщо відосиками борються з тисячами загиблих від ковіду (замість того, щоб дати лікарням кисень, а лікарям — гроші) — люди це точно не сприймають”, — зазначив Порошенко.

Для боротьби з олігархами є все, окрім бажання: екснардеп розкритикував “антиолігархічний” закон Зеленського За його словами, у віковічній дилемі про первинність політиків і олігархів, позиція політика Зеленського точно вторинна стосовно олігарха Коломойського.

“У вчорашньому відосику я побачив, що пан Зеленський обурився філософським питанням, яке турбує людство вже понад 2 тисячі років: що первинне — яйце чи курка? Хто кого — запитує пан Зеленський — породив. Політики породили олігархів чи олігархи породили політиків. Я хочу заспокоїти Володимира Олександровича. Володимире Олександровичу, гранично ясно, що політику Зеленського зачав, породив і опікується нею олігарх Коломойський”, — переконаний п’ятий президент.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте