Рассказ о том, как Семенченко захватывал власть и похищал Зеленского

20 ноября 2021 г., 22:43:00   1229   0

Рассказ о том, как Семенченко захватывал власть и похищал Зеленского

И немного о «вагнергейте». Сейчас, когда опубликовано расследование billingcat, расследование Юрий Бутусов и Yanina Sokolova, все обсуждают, как офис президента выкручивается из данной ситуации. Но мало кто обсуждает как СБУ пыталась уничтожить тех, кто об этом говорил и скрыть произошедшую измену (укр.). 

Як я вже розповідав, фабрикування справи проти нас почалося в день, коли мій колишній помічник народного депутата, ветеран Донбасу Євген Шевченко опублікував пост. Далі вийшло вже докладне розслідування Юрiя Бутусова зі всіма подробицями. У цей же день було внесено в ЄРДР кримінальне провадження по ст. 258-3,«створення терористичної групи».

Тоді ще не було ні «НЗФ», ні «тероризму проти Медведчука», ні «Казахського бізнесмена», ні звинувачень в «роботі на Коломойського». Все це ще видумають через пів року, коли крики Лукашенка про нашу роботу з білоруською опозицією стануть голосніші, а бажання торгувати бітумом з білоруським диктатором (і для цього звалити все на радикала Семенченка) зовсім нестерпними.

А в серпні 2020 року, СБУ одоазу звинуватило нас в підготовці захвату урядового кварталу, стеженні за Зеленським та Офісом президента. І все це ми мали зробити «на хвилі протестних настроїв восени 2020 року». У перших коментарях до посту лист СБУ де викладається вся ця весела історія. Євген Шевченко по версії казкарів з кварталу 95 постачав нам зброю для захоплення влади.

Цитую:

«Так, відповідно до пояснення громадянина України Мелії Р.З та громадянина Грузії Надірадзе І.Р., користуючись протестними настроями в Україні та під виглядом протестувальників планують захопити будівлі центральних органів влади України в м. Києві з метою повалення конституційного ладу та захоплення влади в Україні». 

«Захоплення урядових будівель представники ТОВ «Донкорп Україна» відпрацьовують на території тренувального табору у с. Сувид.

Це військове містечко закритого типу, розташоване на приватній території з системою оборони та спостереження, спрямованої на виявлення сторонніх осіб, у першу чергу пов’язаних з правоохоронними органами України».

«Для координації своїх протиправних дій з повалення конституційного ладу та захоплення влади, а також збору інформації про діяльність вищого керівництва України було придбано квартиру за адресою: м.Київ, вул. Шовковична, 24, кв. 14 де проводиться спостереження в безпосередньому оточенні Офісу Президента України».

«На теперішній час організовано незаконне спостереження за Офісом Президента України»

І всю цю маячню працівники СБУ навіть не збираються доводити. Їм достатньо команди з Банкової та показів двох «свідків» — сексотів СБУ: Надірадзе та Мелія. «Свідки» синхронно роскручують тему про «державний переворот, захоплення Зеленського та урядового кварталу.

І при цьому ці «свідки» навіть не повідомляють звідки їм про це відомо. І головне (якщо хтось вже почав переживати за долю української влади) — не бійтеся. Ми «планували ЦЕ зробити» восени МИНУЛОГО РОКУ.)).

А для цього один з активних коментаторів «вагнергейту» Євген Шевченко «мав поставити мені… російську бронетехінку та 100 комплектів російської форми»… Більш феєричної маячні я не зустрічав. І все ж таки, на основі ЦЬОГО я вже 7 місяців у в’язниці, а ветеранська організація, (яка працювала з ГУР МО України) — знищена ФСБУ.

Не плутайте! Це — не «клоуни» — це ВОРОГИ, які орієнтуються на методи школи КГБ СССР і ФСБ РФ. I так само в 1937 роцi люди спочатку сміялися (читаючи безграмотні липові доноси) аж до поки репресії не захопили всю країну. Не хочу, щоб коли вони опрацюють ці методи на нас, вони прийшли за всіма вами.

А тому не треба сидіти та трястись в очікувані « що це стосується лише Семенченка, мене пронесе». Не пронесе. І нікого тут боятися. Це просто підлі та трусливі люди, які через непорозуміння історії отримали владу. Зараз потрібно об’єднувати зусилля всім вільним українцям. Боятися можна лише одного — власного страху. І не треба бути Рузвельтом щоб це зрозуміти)) Слава Україні!

В коментарях залишу частину доказової бази. Персональні дані в деяких документах — замальовано.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте