“Кінець епохи бідності” так і не настав: у КВУ розповіли про невиконані передвиборчі обіцянки Зеленського

20 ноября 2021 г., 22:13:00   824   0

“Кінець епохи бідності” так і не настав: у КВУ розповіли про невиконані передвиборчі обіцянки Зеленського

Від початку свого президентського терміну Володимир Зеленський був архітектором простих рішень, проте за більш як два роки при владі не виконав майже жодної своєї передвиборчої обіцянки.

Про це в ефірі “Прямого” заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

“Це була одна з найбільших емоційних обіцянок, яка прозвучала під час інавгураційної програми, яка прозвучала  у стінах парламенту два з половиною роки тому. Вона підкреслювала головну тезу виборчої програми про “кінець епохи бідності”, – наголосив Кошель.

Він також підкреслив, що Зеленський обіцяв розв’язувати проблему з тарифами та навіть скасувати їх для частини населення.

“Але все відбувається з точністю до навпаки. Я хочу сказати, що Зеленський говорив  про шокуючі тарифи і обіцяв на 100% скасувати тарифи для громадян старше 70 років. Те ж саме стосується питань медицини і питань цін”, – зауважив голова КВУ.

За його словами у демократичних країнах зазвичай нагадують президентам про їхні обіцянки і тверезо вказують на результати їхньої роботи.

“У будь-якій демократичній країні існують традиції підводити аналіз роботи влади, скажімо перших пів року, рік, президентський екватор тощо. Все це робиться для того, щоб опускати обраних осіб на грішну землю і нагадувати ким кони приходили до влади та з якими тезами. про те, що це не просто красиві слова під час виборів, за ці красиві слова виборці голосували”, – розповів Олексій Кошель.

“Це є програма влади, яку вона хоче чи не хоче, але змушена втілювати в життя на різному рівні. З перших днів приходу в політику Володимир Зеленський був архітектором дуже простих рішень, це дуже вигідна позиція, коли ти всім обіцяєш дуже прості рішення”, – заявив голова Комітету виборців України.

Він також нагадав, що саме за прості рішення голосували українці, які не хотіли задуматися про те, чи можливо виконати ці обіцянки. 

“Просто припинити стріляти — закінчиться війна, обміняємо полонених. Все надзвичайно просто, і цілком природно, що багато виборців не хотіли вдаватися в деталі, алгоритми тощо. Всім хотілося простих рішень і голосували за прості рішення”,- додав Кошель.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте