Перерозподіл контрабандних потоків на Закарпатті повинен відбуватися у законний спосіб - губернатор

13 июля 2015 г., 12:48:00   1636   0

Перерозподіл контрабандних потоків на Закарпатті повинен відбуватися у законний спосіб - губернатор

Губернатор Закарпатської області Василь Губаль визнав, що потоки контрабанди завжди були присутні на Закарпатті і заявив, що перерозподіл контрабандних потоків необхідно проводити у законний спосіб. Дана обмовка Закарпатського губернатора може свідчити про те, що керівництво України на найвищому рівні завжди знало про те, що відбувається в даному регіоні.

Про це він сказав в ефірі каналу 112, новину передає «Преса України».

Губернатор Закарпаття самим несподіваним чином, поплутав «закон з поняттями» та під час прямого ефіру назвав речі своїми іменами.

«Перерозподіл контрабандних потоків - звичайно він завжди був на Закарпатті, но не в такий спосіб. Якщо це перерозподіл контрабандних потоків, то це не так з’ясовується. Це з’ясовується законним шляхом», - сказав буквально Губаль.

Дана обмовка чиновника, «поставленого» в область самим президентом, свідчить про те, що найвищі посадовці в Україні обізнані з ситуацією, яка відбувається на Закарпатті. 

«Насправді, це все, що вам потрібно знати про ситуацію на Закарпатті та про кадрову політику президента Порошенко», - прокоментував обмовку Закарпатського губернатора журналіст Денис Казанський.

http://uapress.info/

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте