Санкції РНБО оскаржили ще двоє злодіїв в законі, яких навесні затримали (і відпустили) на Львівщині

02 декабря 2021 г., 00:55:00   1495   0

Санкції РНБО оскаржили ще двоє злодіїв в законі, яких навесні затримали (і відпустили) на Львівщині

47-річний уродженець грузинського міста Зестафоні Реваз Катамадзе та 63-річний громадянин Російської Федерації Віктор Панюшин, які відомі в статусі так званих "злодіїв в законі" на прізвиська "Магало"/"Резо" і "Пан"/"Вітя Пан" відповідно, оскаржили в Касаційному адміністративному суді Верховного суду указ президента Володимира Зеленського щодо внесення достойників до переліку кримінальних елементів, відносно яких в Україні запроваджено санкції.

Відомості про це містяться на порталі "Судова влада".

Згідно із ними, 26 листопада 2021 року було здійснено авторозподіл служителів Феміди в справі за позовом адвоката "Віті Пана", а 29 листопада - аналогічна процедура була здійснена щодо позовної заяви захисту "Магало".

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося, що постфактум запровадження в травні поточного року санкцій щодо так званих "злодіїв в законі" та кримінальних авторитетів з накладенням цих обмежень не погодилася низка "скаржників в законі".

Серед цих достойників вирізняється трійця представників найвищої касти кримінального світу - 48-річний Сергій Олійник на прізвисько "Умка"/"Умка Дніпровський", 47-річний Полікарпе Джанелідзе ("Полік") та 48-річний Рамаз Цикорідзе ("Рамаз Багдатський"/"Рамаз Кутаїський").

З урахуванням позовних заяв від адвокатів Панюшина та Катамадзе, наразі перелік "злодіїв", які оскаржують санкції, поповнився ще двома фігурантами. При цьому як "Резо", так і "Пан" вже перебуваючи під санкціями опинялися в фокусі уваги правоохоронців, однак ця історія завершилася скандалом.

Нагадаємо, що наприкінці травня 2021 року підсканційних Катамадзе та Панюшина, як раніше повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, вдалося "спакувати" працівникам СБУ на Львівщині. Втім, відповідне затримання не набуло логічного процесуального продовження, а в подальшому "злодіїв в законі" відпустили.

(Затримання "Віті Пана" та "Магало" 28 травня 2021 року)

Підставою для цього, як вже зазначалося в публікаціях Dетектив-Info, тоді стало набуття розшукуваним Інтерполом "Вітею Паном" статусу біженця в Україні, а також судове рішення щодо повернення українського громадянства "Магало".

У подальшому, за рішенням Державної міграційної служби України Панюшина було позбавлено притулку на території нашої держави. Відповідний вердикт можновладців адвокати достойника, видачі якого домагаються праовохоронці РФ, наразі намагаються скасувати через Окружний адміністративний суд Києва.

Що ж стосується Катамадзе, то його захисники в тому-таки ОАСК ініціювали суперечку навколо невизнання "міграційниками" українського паспорту "Резо", відомості щодо якого й понині знаходяться в інформаційно-аналітичній системі "Недійсні документи".

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте