Путін хоче дотиснути "українське питання" – Клімкін

18 декабря 2021 г., 19:10:00   1456   0


Публікація російських проектів "договорів про безпеку" зі США - це продовження шантажу і підняття ставок: цілком передбачуване. Тут в Путіна можна "повчитися" пред'являти вимоги. Він хоче максимально підняти планку можливого компромісу - як відкритого, так і конфіденційного. Для нас він дуже небезпечний, адже Кремль вимагає поступок стосовно країн НАТО, проведення там навчань, розміщення озброєнь.


Читайте також: Поступки Байдена можуть дозволити Путіну зруйнувати український суверенітет дипломатією – Bloomberg


Очевидно, що на це ніхто і ніколи не піде. Саме тому і створюється додатковий тиск щодо України. Це означає, що Путін хоче дотиснути "українське питання”. Він вважає, що якщо розпочати розмову, то Захід з неї вже "не злізе", адже російські війська залишаються навколо наших кордонів.


І якщо обговорення питань європейської безпеки відбуватиметься без нашої участі, то це вже буде обговорення нашого майбутнього без нас. Тобто однієї з найбільших поразок в новітній історії України.


Читайте також: МИД России напугало американского ежа голой российской ж...й – Эйдман


Замість слоганів та гасел, які ми так полюбляємо, потрібно вкластися в нашу безумовну участь в обговоренні майбутнього Європи, інакше можемо забути не тільки про ЄС та НАТО, а й взагалі про незалежну політику. Це для нас момент істини - щодо нашого європейського майбутнього.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте