“По очах бачу, що говорить не все”: Гриценко прокоментував інтерв’ю Гогілашвілі

20 декабря 2021 г., 21:25:00   1458   0

“По очах бачу, що говорить не все”: Гриценко прокоментував інтерв’ю Гогілашвілі

Ексзаступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі насправді не відповів на запитання, чи був у нього допуск до державної таємниці.

Про це сказав, коментуючи інтерв’ю Олександра Гогілашвілі “Бабелю”, в ефірі програми “Україна з Тиграном Мартиросяном” на телеканалі “Україна 24” ексміністр оборони Анатолій Гриценко.

“Він не міг про це не знати, що там ставиться підпис та заповнюється відповідна анкета… Якщо сприймати його слова на віру, то він начебто не знає. Якщо він знає і про це не говорить, тоді він ще й брехун.

Він не повинен бачити результати своєї перевірки – це повинні бачити ті люди, які дають або не дають йому допуск. А готує це, відповідно, СБУ. В цьому випадку – що вона пропустила таку людину – це вже один із провалів, тому що вже не перший”, – сказав він.

“По очах бачу, що він говорить не все… Недовіра до влади, до речі, це ж не тільки в цьому проявляється, а в багатьох речах. Коли Зеленський під час своєї пресконференції… десятки разів точно сказав неправду. Коли ця неправда йде від високопосадовців, це розриває довіру…

До того ж його (Гогілашвілі – прим. ред.) дружина сидить у приймальні, фактично в кабінеті президента постійно – це теж велика проблема. Я не знаю цю жінку – можливо, вона класна жінка. Але те, що вона сидить там без допуску, формального оформлення на роботу в Офісі президента… Це пряме порушення закону про державну таємницю”, – розповів Гриценко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте