“Справу Порошенка” дістали тоді, коли почав падати рейтинг Зеленського, — Бацман

25 декабря 2021 г., 17:07:00   990   0

“Справу Порошенка” дістали тоді, коли почав падати рейтинг Зеленського, — Бацман

Підозру п’ятому президенту Петру Порошенку складали таким чином, що обвинувальними вироками вона закінчитися не зможе.

Такою точкою зору поділилася в програмі “Велика п’ятниця” на телеканалі “Україна 24” журналістка Олеся Бацман.

“Якби Володимир Зеленський, коли прийшов до влади, не він особисто, а силові структури, всі органи, які можуть досудові, судові дії проводити, почали цілеспрямовану, методичну, відкриту роботу прямо з першого дня, то це б сприймалася сьогодні суспільством взагалі по-іншому. Два з половиною роки Володимир Зеленський, який будував свій рейтинг на критиці, на тому, що він став “вироком для Порошенка”, всі ці 2,5 роки він і його органи нічого не робили”, — зазначила Бацман.

Журналістка також повідомила, що у “справах Порошенка” були певні домовленості.

“По суті у них були якісь “договорняки”, про які дуже часто і багато кулуарно говорили абсолютно різні люди, і не тільки кулуарно. Заявляли дуже багато представників народних депутатів, про те, що йдуть постійно якісь переговори, хтось і щось зупиняє в ручному режимі, дають вказівки суду і так далі. І сьогодні, коли при падінні особистого рейтингу Володимира Зеленського, при падінні рейтингу його партії, раптом згадують про справу Порошенка, і відбуваються такі речі, то це сприймається, як політичне переслідування. Це виглядає так. Не можна на біле, сказати чорне, плюс це виглядає, як чергова серія “Слуги народу” (мова йде про телесеріал” Слуга народу” – ред.)”, — сказала Бацман.

Вона звернула також увагу на текст підозри Порошенку, зазначивши, що п’ятому президенту “судова небезпека” не загрожує.

“Навіть якщо судити по тому, як було виписано підозру, то можна сказати про те, що два з половиною роки органи нічого не робили, а це все лежало під сукном. А зараз, коли потрібно щось, то згадали, що є ще така справа, але її дістали й виписали так поспішно, що напевно ніяка судова небезпека у вигляді реального вироку Порошенку тут не загрожує.  Тому що, якщо виписано так підозру, то напевно так само зібрані й факти про нього. Звичайно, не можна не сказати про те, що зараз Порошенко стає заручником нереформованої системи. У нього ж було 5 років до цього, за які він, як декларував, як обіцяв, міг створити головне для України – це незалежну судову систему”, — підкреслила журналістка.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте