Зрада, домашній арешт та конфіскація майна: астролог спрогнозувала, що чекає на Порошенка у 2022 році

30 декабря 2021 г., 22:14:00   1678   0

Зрада, домашній арешт та конфіскація майна: астролог спрогнозувала, що чекає на Порошенка у 2022 році

Прийдешній 2022 рік буде не простим для лідера “Європейської Солідарності”, п’ятого президента України Петра Порошенка. Його може очікувати домашній арешт і зрадництво з боку соратників, але списувати політика з рахунків все ж рано.

Про це в ексклюзивному коментарі УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Астролог оцінює Порошенка як особистість з сильно розвиненими дипломатичними якостями, яка вміє прихиляти до себе людей і добре орієнтується у складних ситуаціях, вміє знаходити вихід.

“У зв’язку зі сформованою ситуацією він може знайти нестандартний спосіб вирішення питань, який від нього ніхто не очікує. На сьогодні він не зробив остаточний вибір і може залишитися жити за кордоном аж до 2024 року. Повернутися на Батьківщину швидше за все він зважитися в кінці січня — на початку лютого. По приїзду Порошенко може оплатити заставу, але, найімовірніше, буде шукати інший вихід з цієї ситуації. Планети віщують йому обмеження, очевидно, у вигляді домашнього арешту”, – вважає астролог.

Базиленко зазначає, що в судовій тяганині у Порошенка пройде весь 2022 рік. Але особливо складний період буде в кінці квітня – травні.

Астролог не виключає і труднощі фінансового характеру – якщо Порошенко до весни не знайде виходу з ситуації, що виикла, то його може очікувати арешт бізнес активів і майна, і навіть конфіскація. Астролог вважає, що змінити ситуацію на свою користь політик може в лютому — березні. Вдалі рішення дозволять уникнути йому більшості ускладнень, що чекають у другій половині весни.

“У будь-якому випадку, у натальній карті тюремного ув’язнення у Петра Олексійовича на 2022 рік немає”, – заявляє астролог і додає, що Порошенко все ще сильний опонент для Президента Володимира Зеленського. І в першій половині наступного року Порошенко відновить частково втрачений авторитет, принаймні у нього буде така можливість.

“Кінець квітня і травень в гороскопі його життя буде нагадувати весну 2010 року, коли він пішов з посади міністра закордонних справ. Дуже багато буде залежати від його правильної поведінки і дій на початку року, що визначить майбутні півтора року”, — вважає Базиленко.

За прогнозами астролога, у другому півріччі 2022 року Порошенко може тимчасово піти в тінь, втратити бажаний вплив на ситуацію.

“Порошенку буде складно спиратися на партнерські відносини, довірчі відносини з близьким оточенням. Його можуть зрадити близькі йому люди. Але його партію в 2022 році вдасться зберегти і, можливо, вона буде зазнавати якихось змін, але існувати буде”, — резюмує астролог.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте