Редакція UAINFO вітає читачів з Новим роком!

31 декабря 2021 г., 23:00:00   1706   0


Дорогі читачі нашого сайту!


Редакція UAINFO.org вітає Вас з Новим, 2022 роком! 


Бажаємо, щоб він увійшов у Ваше життя, принісши з собою тепло родинного вогнища, достаток та здоров'я. Нехай життя буде наповнене чудовими зустрічами, незабутніми спогадами та щирими людьми. 


Сподіваємося, що новий рік виправдає найкращі прагнення і стане для Вас та Ваших рідних роком позитивних змін і справдження  заповітних мрій, а для нашої рідної України – роком миру, єдності та процвітання!


Дякуємо Вам, що були і залишаєтеся разом з нами! 


Рік, що минає,  для України та її громадян був багатий на важливі події. Боротьба з коронавірусом триває, розпочалася масова вакцинація населення, держава відсвяткувала 30-річчя Незалежності, а сусідня держава нарощує війська біля нашого кордону...


Разом з Вами ми раділи, коли набув чинності Закон України "Про мову", переживали, коли запрацював ринок землі.


Разом з Вами ми слідкували за Кримською платформою та читали розслідування Bellingcat та The Insider про унікальну операцію спецслужб України.


Разом з Вами ми переживали жорсткі карантинні обмеження та намагалися зрозуміти, яка вакцина дієвіша та безпечніша, вчилися отримувати ковід-сертифікати в "Дії" та дізнавалися, як отримати "тисячу Зеленського", накупили купу цікавих книжок та читатимемо їх довгими новорічно-різдяними святами. 


Разом з Вами. Були і залишаємося. 


Дякуємо, за довіру! З  Новим роком!


Завжди ваше UAINFO

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте