Це образа Бога: Папа Франциск про насильство щодо жінок

02 января 2022 г., 19:33:00   1517   0

Це образа Бога: Папа Франциск про насильство щодо жінок

Папа Римський Франциск під час меси у базиліці Святого Петра у Ватикані 1 січня виголосив своє щорічне новорічне послання, в якому наголосив, що “кривдити жінку – це образа Бога, Який від жінки прийняв людську природу”, передає УНН із посиланням на Vatican news.

Папа Франциск очолив 1 січня Святу Месу в базиліці Святого Петра у Ватикані з нагоди урочистості Пресвятої Богородиці Марії.

“Як же багато насильства зазнають жінки! Досить! Поранити жінку означає образити Бога, Який від жінки прийняв людську природу”, — наголосив Папа, запрошуючи на початку цього нового року віддатися під опіку Божої Матері, щоби Вона допомагала нам “зберігати та роздумувати кожну річ” у впевненості в тому, що “Господь є вірним і вміє перетворювати хрести у воскресіння”.

Як пише Радіо Свобода, 1 січня також відзначається Всесвітній день миру католицької церкви. Раніше у заяві з цієї нагоди папа Римський закликав країни витрачати менше на озброєння, а більше на освіту. Він також закликав до ослаблення глобальної міграційної кризи шляхом розширення «можливостей гідної зайнятості» та забезпечення умов праці для прохачів притулку.

Джерело

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте