"Динамо" оперативно знайшло заміну Миколенку, який перейшов до "Евертона"

03 января 2022 г., 23:48:00   1579   0

"Динамо" оперативно знайшло заміну Миколенку, який перейшов до "Евертона"


Після відходу Віталія Миколенка до англійського "Евертона" київське "Динамо" одразу знайшло йому заміну на лівому фланзі захисту. З оренди у "Дніпрі-1" до команди повернувся 23-річний Владислав Дубінчак, який виступає саме на цій позиції.


Новину в понеділок, 3 січня, повідомив сайт "Динамо". Уродженець Вінниччини приєднається до партнерів після зимової відпустки.


Як пише Оbozrevatel, влітку 2021 року Дубінчак вже тренувався разом з основним складом під керівництвом Мірчі Луческу, але все ж таки був відправлений до "Дніпра", де він провів і сезон 2020/2021, інформує UAINFO.org.


З літа 2018 року Владислав постійно грав в оренді, побував в "Арсеналі" та "Карпатах". Цього сезону провів 16 матчів у чемпіонаті України, відзначився чотирма гольовими передачами та п'ятьма жовтими картками.


Контракт Дубінчака в "Динамо" розрахований до літа 2023 року. Нещодавно сайт Transfermarkt підвищив його вартість до 1 мільйона євро. За киян він грав у Юнацькій лізі УЄФА у 2015-2018 роках.


Після першої частини сезону 2021/2022 "Дніпро-1" посідає третє місце, відстаючи після 18 турів від "Динамо" на п'ять очок. Кияни послабили головних переслідувачів, забравши у них футболіста основного складу.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте