Санкції президента не діють на Фірташа. Зеленський дав згоду на переоформлення заводу в Криму?

04 января 2022 г., 12:17:00   779   0

Санкції президента не діють на Фірташа. Зеленський дав згоду на переоформлення заводу в Криму?

Скільки і кому треба заплатити, щоб правоохоронні органи закрили очі на дуже велику угоду, яку проводить всупереч законодавству київський нотаріус?

А якщо треба зробити так, щоб угода була за участю російської компанії і стосувалася одного з найбільших підприємств України? 

Ці питання прийшли на розум одразу, як тільки ми дізналися про те, що насправді санкції президента і оголошення про деолігархізацію - це лише красиві слова. Насправді, як і раніше було в Україні, завжди знаходяться ті, хто може безкарно обходити закони і не зважати на санкції чи інші обмеження. Такі люди були у всі часи і завжди залишалися без покарання. 

І це чергова історія про таких людей. 

Дмитро Фірташ - український олігарх, який навіть при наявності санкції і заблокованих активів переоформив свій завод «Кримський титан» на російську компанію, після чого за допомогою чорного нотаріуса Івана Косенка вночі вніс ці відомості в український реєстр нерухомості. Ця угода була недоторканною - ні президент, ні Міністр юстиції, ні комісія щодо протидії рейдерству про це не сказали жодного слова, ніби її і не було, ніби нічого особливого не сталося. Навпаки - по телебаченню одні розмови про санкції і деолігархізацію, постійно засідає Рада національної безпеки та оборони, постійно публікуються нові списки підсанкційних осіб. А в цей же час, не зважаючи на санкції, в українському реєстрі нерухомості колись український завод за одну ніч став російським. Хто відповість за це? Чи є це змовою з олігархом? Комусь взагалі це цікаво? 

Чи ця мовчазна згода найвищих посадових осіб держави на відверто злочинну схему - це і є деолігархізація?

Автор: Олег Самсон

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте