Дружина Віктора Павліка розповіла, як рятувала його від алкоголізму

12 января 2022 г., 20:10:00   1004   0

Дружина Віктора Павліка розповіла, як рятувала його від алкоголізму та про його борги


Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова поспілкувалася зі своїми підписниками у Instagram і відповіла на найхвилюючі запитання, пише ТСН, інформує UAINFO.org.


Зокрема фани поцікавилися у Катерини, чи усвідомлює Павлік, що вона для нього – ковток свіжого повітря та сенс нормального сімейного життя.


На це Реп'яхова відповіла, що Віктор Франкович не лише усвідомлює, а й сказав, що якби не Катерина – його б не було вже в живих. Обраниця артиста зізналася, що коли вони зустрілися, Павлік мав серйозні проблеми з алкоголем:


Читайте також: Дружина Віктора Павліка натякнула на розлучення?


"Звичайно розуміє. Його слова: "Я б вже не жив, якби не зустрів тебе".У Віктора були великі проблеми з алкоголем, які доходили до реанімацій. І в останній раз йому сказали, що наступний раз може бути останнім. І нікого це глобально не цікавило. Він був один на один з цією проблемою", - зазначила Катерина.


Читайте також: "Вперше зіткнулася з такою ненавистю". Дружина Віктора Павлика звернулася до кіберполіції через атаку у мережі


Окрім того Реп'яхова розповіла, що коли зустріла Павліка, то у нього було чимало боргів:


"Коли я зустріла чоловіка, у нього був не один кредит. Зараз ми все закрили. Залишилася квартира, в недалекому майбутньому закриємо і це питання. І нарешті почнемо накопичувати на своє житло", - поділилася Катерина.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте