Олещук: Треба віддати Петру Олексійовичу належне – він зумів перетворити власне повернення у дещо шоубізнесове

12 января 2022 г., 19:04:00   890   0


Треба віддати Петру Олексійовичу належне – він зумів перетворити власне повернення у дещо шоубізнесове. Концерт, який чекають якщо не всі, то більшість планує глянути на нього бодай одним оком. Але подібна увага, яка, очевидно, буде посилюватися, накладає і певну відповідальність, бо всі чекатимуть саме шоу.


Таку думку у Facebook висловив політолог Петро Олещук, інформує UAINFO.org.


Потім лише дуже лінивий або зовсім байдужий до хайпу "лідер думок" не захоче порівняти повернення... та хоча б і з поверненням Саакашвілі. І тут мандрівний грузинський лідер, звісно, задрав планку дуже високо. Те, як його несли через кордон на руках, ще довго буде жити у пам'яті. Значить, треба щось не менш ефектне? Але що? Мабуть, саме міркуваннями у цьому напрямку і зайняті зараз "спеціальні люди".


Читайте також: Порошенко повідомив, що повертається в Україну і порадив Офісу Зеленського не витрачати бюджетні кошти на незаконне стеження за ним


Цікаво, що, повідомляючи про майбутнє "точне повернення" (із вказівкою місця та часу) у штабі партії Петра Олексійовича повідомили, що весь час до прибуття у Київ він присвятить "зустрічам у Брюселі". Правда, повертатися буде все одно з Польщі. Не будемо гадати. Може, там сувеніри лишилися?


Звісно, що інформація про Брюсель – це не просто так, аби пояснити, що саме буде робити опозиційний лідер кілька днів. Це щось на кшталт того, як хлопці у дворі перед початком більш серйозного з'ясуванням стосунків роповідають один одному, який сильний каратист - брат учасника "діалогу".


Читайте також: Адвокати Порошенка заявили, що суд виніс рішення про його затримання


Очевидно, сильний "брат-каратист" у Порошенка має бути у Брюселі. Цікаво, що сьогодні у відомому європейському виданні politico.eu вийшов матеріал, який, зокрема, торкається саме цих візитів, і там виражається неприховане невдоволення від втягування європейських інституцій в українську внутрішньополітичну боротьбу.


Але подвимося, як воно буде розвиватися далі. Очевидно, часу на підготовку у всіх було досить.


LET'S GET READY TO RUMBLE!


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте