Злодія в законі "Умку" перевели на особисте зобов’язання

13 января 2022 г., 23:26:00   1624   0

Злодія в законі "Умку

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання правоохоронців про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту на особисте зобов’язання для підозрюваного в поширенні злочинного впливу (ч.3 ст.255-1 КК України) 48-річного уродженця Запорізької області Сергія Олійника, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Умка"/"Умка Дніпровський".

Відповідне рішення, як повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info, 5 січня 2022 року ухвалила слідчий суддя Віта Бортницька.

Раніше на сторінках Dетектив-Info зазначалося, що граничний строк у шість місяців перебування підозрюваного Олійника під цілодобовим домашнім арештом спливає 9 січня поточного року, а тому його подальше продовження, згідно норм вітчизняного законодавства, є неможливим. З урахуванням цього особисте зобов’язання - єдиний запобіжний захід, про який наразі могла клопотати сторона держобвинувачення.

Відповідно до нового "запобіжника" "Умка" має прибувати за кожною вимогою органу досудового розслідування, прокурора або суду, не відлучатися без дозволу та повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи.

Як відомо, 20 травня 2021 року Сергія Олійника та його побратима-однолітка Лашу Джачвліані ("Лаша Сван") "спакували" під час спецоперації з "форсування Дніпра". Безпосереднє затримання "Умки" тоді відбулося в аеропорту міста Дніпро, звідки достойник планував відлетіти до Туреччини.

Олійнику закидають шість епізодів кримінальних звитяг, слідство вважає саме його провідною фігурою гучної справи відносно яскравих представників найвищої касти злочинного світу з "дніпровською пропискою".

Відпочатку "Умку Дніпровського" було безальтернативно взято під варту, однак на початку липня 2021 року слідчий суддя Печерського райсуду столиці Сергій Вовк постановив звільнити його на волю, присудивши нічний домашній арешт.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте