У Канаді фанатка врятувала життя члену улюбленої команди та отримала 10 000 доларів на навчання

15 января 2022 г., 12:36:00   1262   0

У Канаді фанатка врятувала життя члену улюбленої команди та отримала 10 000 доларів на навчання

Надя Попович завжди відчувала, що медицина – її покликання. Але навчання у медичному коледжі коштує надто дорого, і вона не могла собі дозволити таку суму. Натомість вона пішла працювати волонтером.

Під час одного з коротких курсів підготовки дівчина дізналася, як визначити, що родимка може переродитися в небезпечну меланому. Це правило ABCDE: «Асиметрія», «Кордон», «Колір», «Темний» та «Еволюція», інформує Goodhouse.

Одного разу під час хокейного матчу улюбленої команди Надя отримала нагоду перевірити свої знання на ділі. У сервісмена — людини, яка відповідає за гостроту заточування ковзанів, ковзання ключок та чистоту форми — на шиї дівчина помітила «погану» родимку. У родимої плями були нерівні краї та неоднорідний колір. Вона не могла всидіти на місці: можливо, від її дій залежало життя людини.

Фанати на грі часто поводяться дивно, тому коли дівчина підійшла до загородки й почала стукати в скло, спершу ніхто не звернув на це уваги. Але вона була наполеглива. Надії було потрібно, щоб на неї подивився Брайан (Ред) Хамільтон, сервісмен команди «Vancouver Canucks». Нарешті дівчина вивела на екран свого смартфона напис: «Ця родимка на вашій шиї може бути раком. Будь ласка, зверніться до лікаря!»

Вона робила напис все більшим, і нарешті Брайан помітив її смартфон і прочитав повідомлення.

Після матчу Надя мучилася совістю: можливо, не варто було вдиратися в особисте життя людини? Може, він уже знає? Але виявилося, що все було недаремно. Брайан прийшов до лікаря, і той підтвердив те, що сервісмен прочитав під час хокейного матчу - якщо родимку не видалити, через пару років не буде кому сидіти в цьому кріслі. Чоловік вирушив на операцію, а його команда вирішила знайти та віддячити невідомій, яка буквально врятувала людині життя.

Гравці розмістили оголошення про розшук у соцмережах команди й незабаром познайомилися з Надею. Коли спортсмени дізналися про її мрію, сумніви розвіялися. До наступного матчу вони зібрали 10 000 доларів — достатньо, щоб сплатити за навчання відданої фанатки. Дівчина повністю заслужила на виконання своєї мрії!

Коли під час наступного матчу на великому екрані з’явилося ім’я Наді та сума подарунка, вона була просто не своя від радості. Весь стадіон аплодував тільки їй, а Браян передав рукостискання через скло, що їх розділяло.

Тепер, з цими грошима, Надя зможе здобути справжню медичну освіту та врятувати ще більше людей.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте