Єрмак сказав, що Україна сподівається цього року почути конкретні терміни щодо членства в НАТО

15 января 2022 г., 15:35:00   1451   0

Єрмак сказав, що Україна сподівається цього року почути конкретні терміни щодо членства в НАТО

Україна сподівається почути конкретні терміни щодо членства в НАТО на саміті Альянсу, який відбудеться у Мадриді цього літа.

Про це глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив 14 січня під час відеоконференції з експослом США Джоном Гербстом, яку транслювали на YouTube-каналі The Atlantic Council.

“Я вважаю, що настав час мати дуже чесну, дуже повноцінну, дуже прозору розмову з Україною щодо нашої перспективи в НАТО. Я вважаю, що під час цього періоду війни, всієї історії нашої розмови про НАТО, Україна продемонструвала нашими принципами, позиціями, що ми абсолютно готові, здатні бути членом НАТО. Це означає, що на мадридському саміті цього року ми сподіваємось побачити і почути абсолютно конкретні терміни, абсолютно конкретну інформацію про це. Тому що сьогодні, особливо сьогодні, зараз це питання життя і смерті нашої країни”, – заявив він.

Про саміт НАТО у Мадриді у грудні згадував і президент України Володимир Зеленський. “Для нас найважливіше – щоб ми там були у тому чи іншому вигляді, а також щоб у 2022 році у нас був конкретний проєкт, конкретна перспектива, конкретика саме з датою”, – говорив президент.

Саміт НАТО у Мадриді відбудеться 29–30 червня 2022 року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте