На Вінниччині наркотики в колонію доставляли в продуктах. ВІДЕО

15 января 2022 г., 16:14:00   1357   0

На Вінниччині наркотики в колонію доставляли в продуктах. ВІДЕО


Організував діяльність міжрегіонального злочинного угруповання так званий "смотрящий" за однією з виправних колоній області. 


Як повідомляє пресслужба МВС, правоохоронці ліквідували у Вінницькій області канал постачання наркотиків до однієї з виправних колоній. До складу злочинного угруповання входило близько десяти осіб, інформує UAINFO.org.


Читайте також: У Карпатах побили туристів, які були незадоволені сніданком: за відпочинок у готелі кияни заплатили 80 тисяч гривень. ВІДЕО


"Організував канал постачання наркотичних речовин на закриту територію 32-річний ув’язнений однієї з колоній області. Він підтримував кримінальні традиції,  чим  здобув авторитет серед інших засуджених та отримав статус так званого "смотрящого". До злочинної діяльності він залучив раніше судимих  жителів  Запоріжжя, які перебували на волі. Спільники передавали засудженим психотропні речовини, сховані у продукти. Надалі засуджені передавали наркотичний засіб організатору групи", – йдеться в повідомленні.


Під час обшуків у колонії та за місцем проживання зловмисників у Запоріжжі було вилучено наркотичні речовини, мобільні телефони, чорнові записи, сім-картки та інші докази протиправної діяльності.


Читайте також: Бізнес на смерті: нотаріус присвоїв та хотів продати квартиру померлої киянки


Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів або передача цих речовин в місця позбавлення волі) КК України.


Зловмисникам загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.


 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube


 
Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте