Міністерка оборони Канади обговорила стримування агресії РФ з українською діаспорою

23 января 2022 г., 12:54:04   1599   0

Міністерка оборони Канади Аніта Ананд обговорила заходи зі стримування російської агресії з українською діаспорою. Про це повідомляється на офіційному сайті Конгресу українців Канади, пише armyinform.com.ua.

«Ми вдячні міністру Ананд за приділений час. У той час, як Росія посилює агресію проти України, критично важливо, аби Канада та союзники залишалися непохитними у підтримці України», ? президент Конгресу українців Канади Олександра Хичій.

За її словами, «час для дій на підтримку України та стримування подальшого російського вторгнення — нині. Ми закликаємо Канаду та союзників надати Україні оборонне озброєння та посилити санкції проти Росії», ? додала президент Конгресу українців Канади.

Також Хичій повідомила, що делегація Конгресу українців Канади розповіла міністру про «небезпечну ескалацію Росією агресії проти України та підвищення небезпеки подальшого вторгнення РФ на територію України, а також рекомендувала збільшити Канадою та союзниками підтримку захисту Україною власної незалежності та суверенітету».

The post Міністерка оборони Канади обговорила стримування агресії РФ з українською діаспорою first appeared on Регион Киев Медиа.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте