Закарпатська митниця шокувала угорців та словаків

18 июля 2015 г., 09:50:00   736   0

Закарпатська митниця шокувала угорців та словаків

Начальники Словацької та Угорської митниць в шоці від того, що відбувається в Закарпатті з митницею, бо там було дуже багато спільних проектів – заявив в інтерв’ю “РБК-Україна” заступник голови Державної фіскальної служби України Костянтин Лікарчук. 

Він нагадав, що керівництво Закарпатської митниці після подій у Мукачеві відсторонене від роботи. Але новий керівник, Роман Крутяк, був призначений туди тільки три тижні тому – і за цей час, переконує Лікарчук, зробити вдалося багато:

 

“За цей період ми багато чого зупинили. Наприклад, зупинили експорт феросплавів під виглядом шлаку, щоб не платити мито, спирт, сигарети, і вони частково пішли на Чернівці та Львів – по нашій оперативній інформації… Ми зупинили автобуси і вони в основному пішли до Львова і через Волинь.
Минулого тижня стояли близько 400-500 бусів на угорській стороні, у дворах. Це за інформацією угорської сторони, яку ми отримуємо. 1-1,5 тис. Бусів поїхали на Львів та Волинь. І в мене є фотографії зі Львівських пунктів пропуску, які я показував в.о. голови Львівської митниці та звертав його увагу на те, що це все пішло туди, і не один раз.”

У Закарпатської митниці, розповів Лікарчук, іде спільна робота з реконструкції постів за європейські гроші. І європейських колег турбує те, що якщо всіх звільнять, то робота зупиниться.

“Крутяк з ними зустрічається, щоб заспокоїти, тому що вони хочуть звертатися до Брюсселя. Вони хочуть підняти це питання в Брюсселі, вони не розуміють, що означає звільнити все керівництво Закарпатської митниці. А ця митниця, так чи інакше, видає понад 10 млн грн щодня.”

http://bbcccnn.com.ua/

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте