За прославляння Путіна і Росію у Рівному одеський прокурор може заплатити невеликий штраф

23 декабря 2014 г., 15:19:49   1658   0
Ресепшн готелю Форсаж

Ресепшн готелю Форсаж

19 грудня 2014 року до Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення, що в одному із готелів на вулиці Князя Володимира, що в обласному центрі, двоє невідомих чоловіків висловлюються нецензурними словами, вигукуючи проросійські заклики.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що прокурор, який влаштував п’яний дебош у рівненському готелі «Форсаж», вигукуючи «Слава Путіну!», виявляється, нині у Одеській прокуратурі не працює. А з вересня знаходиться у декретній відпустці по догляду за дитиною. Другий фігурант скандалу – до прокуратури стосунку не має, а займається у Одесі бізнесом. Двоє чоловіків у готелі напилися, матюкалися, і, врешті-решт, почали кричати «Слава Путіну!» і «Слава Росії!» – пише Максим Лозовий для press-centr.com.

- Вже всі знають, що вони кричали і матюкалися, і просто гадили, вели себе погано і хвалилися документами, що вони є там якесь дуже велике начальство. Це правда, – розповідає покоївка готелю.

У п’яному угарі заїжджі сепаратисти називали місцевих «бандерівцями», які «поїдають російських немовлят». Працівниці готелю кажуть, що довго терпіли, мовчки прибирали те, що насмітили та наплювали гості. А ті бігали коридорами готелю у трусах, гасили цигарки об стіни. Але пізніше адміністратори вже не витримали – викликали міліцію.

У прес-службі Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області повідомляють, міліціонери встановили, що обидва чоловіки є мешканцями міста Іллічівськ Одеської області. Один із молодиків, який вчинив хуліганські дії, є працівником прокуратури Одеської області. Також, зі слів свідків, стало відомо, що інший чоловік громадського порядку не порушував, а навпаки, заспокоював свого товариша та вибачався перед персоналом готелю.

Під час спілкування з правопорушником правоохоронці запідозрили, що у чоловіка присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти медичний огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння, на що працівник прокуратири категорично відмовився.

За вчинення хуліганських дій працівники міліції на працівника прокуратури склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративний протокол разом з матеріалами справи направили до Рівненського міського суду для прийняття рішення по суті.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51до 119 гривень) або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п`ятнадцяти діб.

«ЧаРівне» повідомляє, що 20 грудня 2014 року правоохоронців пікетували місцеві свободівці.

Прес-секретар рівненської «Свободи» Євген Іванішин у Facebook опублікував прізвища так званих «гостей». Це – Малик Олександр Анатолійович та Рум`янцев Олександр Володимирович.

Міліціонери вже відпустили одеситів. За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження.

Натомість, на сайті Одеської прокуратури розміщена інформація, де підтверджується, що 06 лютого 2013 року молодший радник юстиції Малик Олександр Анатолійович призначений на посаду прокурора прокуратури міста Одеси.

«Четверта Влада»

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте