Люди Януковича продовжують грабувати державу!

24 декабря 2014 г., 15:08:00   738   0

Люди Януковича продовжують грабувати державу!

Що не кажіть, а доба прозорості гарно слугує справі оновлення українства, бо пеленгує спроби ділків колишнього режиму зберегти за собою можливість й надалі сьорбати бюджетну смакоту як їм заманеться. Про що йдеться на цей раз?

 
В березні 2013-го межигірський царьок дав доручення своєму послужливому Кабміну створити на базі Одеського національного медичного університету (на території м. Теплодар Одеської області) технопарк, з наданням йому перспективного права самостійно скирдувати бюджетні кошти. Прем’єр не пручався, і вже скоро був створений навчально-науково-лікувальний комплекс «Університетська клініка», якому в оперативне управління віддали цілісні майнові комплекси комунальних установ двох клінічних лікарень, а мерія виділила будівлю під офісні приміщення. Здавалося б, технопарк – шлях прогресу, інкубатор інновацій і передових технологій. Але це – в Китаї, Данії, чи хай там в Словаччині. У нас же все, що замислюють мастаки грандіозних афер, має одну неусувну мету – нажитися під зав’язку. А технопарк в Теплодарі під натхненною орудою довіреної особи Віктора Януковича, члена партії регіонів, ректора Одеського медуніверситету Запорожана В.М. громадить амністований в особливо великих розмірах менеджер Павло Кудюкін, за чиєї вправної локації розчинився в чужих водах неозорий Чорноморський флот. Десять років буцегарні з конфіскацією особистого майна звучить грізно, однак Феміда як знала, що талан пана Кудюкіна надто запитаний в регіональних колах і відпустила його на свободу. А навички лишилися.
 
Новий проект в Теплодарі дав валютному шахраю широке поле діяльності – його концерн мав «освоїти» до 600 мільйонів доларів бюджетних коштів, ще до 300 мільйонів вічнозелених американських президентів отримував заклад п. Запорожана.

 Саме спитати: на які потреби? Подейкували про цілі заводи по виробництву інсуліну та препаратів плазми крові. Та ось де лихо! Інновацій тут і близько немає. А в Україні, напроти, навіть існуючі виробництва завантажені менш, ніж наполовину! Не дивно, що на ті міфічні заводи (а, насправді, технологічний мотлох з країн третього світу) не існує технічного завдання. А гроші, повірте, полилися б щедрим потоком, бо це були б дуже свідомі кошти – вони наперед знали зворотню дорогу в Адміністрацію все ще недосяжного Інтерполу колишнього гаранта безкоштовної медицини в країні. Та жах в тому, що доки держава напружує останні сили, щоб зберегти свою незалежність і цілісність, особистий банкомат панів Запорожана і Кудюкіна діє безвідмовно. Майнові комплекси – у них в руках, перші транші фінансування — до їх послуг. Не здивуємось, якщо з’ясується, що довірені особи підмосковного балакуна продовжують матеріально підтримувати його в екзилі. Ганьба і злочин! І якщо держава Україна – в мільйони покривджених людських рук, тимчасово не може дотягнутися до барок Януковича, то розібратися з людьми його хижої зграї не просто час – життєва необхідність. Не дамо злочинцям жодного шансу!

ОРД

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте