Підозрюваний у стрілянині по людях 2 травня активіст розгулює по Одесі

19 ноября 2014 г., 07:30:53   737   0
Сергій Ходіяка

Сергій Ходіяка


Під час оголошення в Приморському районному суді Одеси вироку «невдалому вбивці Путіна» Адаму Осмаєву, кореспондент «Думської» впізнав в одному з глядачів юридичного спектаклю відомого активіста «Євромайдана» Сергія Ходіяка.


Цього громадянина, нагадаємо, підозрюють у стрілянині по людях на Грецькій площі Одеси під час подій 2 травня. 20 травня Печерський райсуд Києва відправив його під домашній арешт. Виходить, Ходіяк порушує умови виконання запобіжного заходу?


В міліції, однак, пояснили, що нічого протизаконного «стрілок з Грецькою» не робить. «Під домашній арешт людина відправляється на два місяці. У разі необхідності суд може продовжити цей термін, але тримати підслідного будинку більше 6 місяців Кримінальний процесуальний кодекс забороняє. Таким чином 9 листопада всі обмеження з Сергія Ходіяка були зняті, і він може вільно гуляти по Одесі, – зазначив наш співрозмовник.


Нагадаємо, слідство вважає, що в ході зіткнення між прихильниками Росії та єдиної України Ходіяк відкрив по політичним опонентам вогонь з мисливської рушниці. В результаті вогнепальні поранення отримали не менше шести чоловік – співробітники міліції, «антімайдановци» і журналісти (включаючи головреда «Думській» Олега Константинова). Один з потерпілих, реконструктор Євген Лосинський, згодом помер у лікарні.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте