Друзі Януковича влаштували таємничу “сходку” в Києві з елітними авто та армією охорони

19 ноября 2014 г., 06:56:41   1586   0

Найближчі друзі президента-втікача Віктора Януковича за лічені дні до нового скликання Верховної Ради в центрі Києва зібралися на таємні перемовини.


Юрій Бойко. Фото: energetyka.com.ua

Юрій Бойко. Фото: energetyka.com.ua


Що ж змінилось у житті поплічників Януковича за цей час, йдеться у сюжеті програми “Гроші“.


Бізнес-центр у самому серці української столиці – після тривалих перемовин виходить Юрій Бойко, який за Януковича був міністром палива та енергетики. Його прізвище навіть стало символом корупції. Під час революції обіймав посаду першого віце-прем’єр-міністра, а сьогодні пан Бойко переобрався до Верховної Ради, став лідером “Опозиційного блоку“, який зібрав рештки поплічників президента-втікача. Новий парламентар має коштовний “Мерседес”, декілька охоронців і джип супроводу.


ЧИТАЙТЕ: Якщо в країні не зміниться ситуація, якщо будуть пиляти бюджет і сідати на теми, то батальйони підуть на Київ, – Філатов


Згодом з того ж бізнес-центру виходять не менш відомі Колесніков та Вілкул.Вілкул за Януковича “правив” Дніпропетровською областю. Під час Євромайдану був віце-прем’єр-міністром і навіть боровся за прем’єрське крісло. Сьогодні ж Вілкул на кортежі катається Києвом і не зважає на правила дорожнього руху – затор за старою звичкою зачекає, поки його автівки перетинають подвійну смугу.



Наступного дня Вілкул і Колесніков виходять уже в компанії найбагатшого депутата Верховної Ради Вадима Новинського. Борис Колесніков за Януковича – міністр інфраструктури. Навіть однопартійці дивувалися, як хвацько він вигравав мільярди на підготовці країни до “Євро 2012“. Сьогодні він досяг неабиякого успіху. У Колеснікова цілих два новеньких “Мерседеси” S-класу за два з половиною мільйони гривень кожен.


ЧИТАЙТЕ: Археолог, який через тисячоліття розкопає нашу цивілізацію і побачить непокараних Льовочкіна, Чечетова, Бондаренко, просто зійде з розуму


Непогано зараз живеться й голові президентської адміністрації за часів  Януковича Сергію Льовочкіну. У скрутні для країни часи у нього мало не батальйон охорони – два німецькі джипи і третя автівка супроводу. Цікаво, що номерні знаки на машинах Льовочкіна журналісти так не знайшли в базі ДАІ. Тож, після кількаденного спостереження, стає зрозуміло, що друзі Януковича майже через рік після його втечі почуваються добре: обирають найдорожчі автомобілі, винаймають армію охоронців та не зважають на закони і правила.


iPress.ua



Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте