До французьких виборів

07 мая 2017 г., 23:30:00   1150   0

В очікуванні результату французьких виборів.. Для України, звісно, краще Макрон - але й загроза від Ле Пен перебільшена. Хіба що помре Нормандський формат (придуманий Олландом) та його потворне дітище - Мінський зговір. Туда їм і дорога! нам слід орієнтуватись на пряму роботу з Вашингтоном і Лондоном, де відновлюються здорові сили західної цивілізації.

Читайте також: Ле Пен и Макрон проголосовали на выборах президента Франции

З іншого боку, формат між двома популістами - це закономірний вирок Франції. Навідміну від англосаксонського світу, де попри модернізацію зберігалась спадкоємність з минулим, тим духом героїічної давнини, французи вже тисячу років грають роль революціонерів християнської цивілізації. Альтернативна імперія Каролінгів як опонентів Римської імперії, що встпуали в союз з Багдадом проти Нового Риму. Клюнійська реформа, що закріпила церковний розкол в 11 ст. 13 і 14 ст. покладене на знищення Візантії. Філіп Красивий з його цезаропапізмом. Врешті так зване просвітництво - джерело масонерії,безбожництва та соціалізму аж до останніх десятиліть (саме зі Сорбони пішов 1968 рік і торжество лівацтва та гендеризму).

Читайте також: Головна проблема західних політиків

Чи врятує хтось Францію, окрім малоймовірного повернення до монархічних традицій? А нам краще не орієнтуватись на них, а шукати здорових сил в Центральній Європі, у глибинці США. Тим більше що Париж вже понад 100 років шукає дружби в Москві, вббачаючи в неї свого двійник по руйнуванні зсередини християнського Окциденту

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте