У справі Насірова проведуть судово-економічну експертизу

21 мая 2017 г., 20:36:00   1587   0

У справі Насірова проведуть судово-економічну експертизу

Призначений судом експерт повинен з’ясувати, чи підтверджується документально нанесення збитків державі на суму 2 млрд гривень.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Солом’янський суд Києва визначив судового експерта для економічної експертизи у справі відстороненого голови Романа Насирова. Це стало відомо з рішення Солом’янського суду Києва від 15 травня.

Ім’я призначеного судом експерта в Єдиному судовому реєстрі приховано.

Про проведення експертизи клопотали адвокати Насирова. Вони вважають, що експертиза необхідна, щоб довести, чи були нанесені державі тяжкі наслідки у вигляді майнової шкоди. Адвокати стверджують, що самостійно провести дослідження не можуть, оскільки необхідні документи вилучені НАБУ.

Призначений судом експерт повинен з’ясувати, чи підтверджується документально нанесення збитків державі на суму 2 млрд грн в зв’язку з рішеннями керівництва і територіальних органів про розстрочення податкових зобов’язань з рентної плати для компаній Онищенко з 01.05.2015 по 31.03.2016. Також буде перевірятися, чи отримали компанії Онищенко вигоду від розстрочок, забезпечено чи виконання розстрочок податковою заставою, чи підтверджується документально нарахування відсотків за користування розстрочками.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте