Матіос відповів на звинувачення про втручання у "справи Майдану"

29 мая 2017 г., 19:37:00   1625   0

Матіос відповів на звинувачення про втручання у "справи Майдану

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос спростовує заяву начальника департаменту спецрозслідування ГПУ Сергія Горбатюка про перешкоджання в розслідуванні "справ Майдану" з боку керівництва Генеральної прокуратури.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Словами "що нюхає пан Горбатюк" починається пост головного військового прокурора.

"Є у нас тут колега один, якщо так можна сказати ... Завалил всю роботу, бо не здатний (крім як язиком) працювати. Майже трирічний піар на крові, "траляля" телефоном у всіх синхронах телеканалів і постійний "дивний" злив матеріалів кримінальних проваджень на сторону собі подібним політиканам ... і не тільки їм", – пише Матіос.

Головний військовий прокурор заявляє, що зробить все, що б правда про "нездару" Горбатюка стала відома як можна раніше.

"Звичайно, він ще ... надцять років може годувати людей надією, може словесним блудом перекидати свою нездатність працювати на інших. Але всі розуміють і знають - правда має таку властивість: рано чи пізно, але вона стає відомою. Краще, якщо раніше. Зроблю все, щоб правда про "нездару" стала відома раніше", – заявив Матіос.

Раніше Сергій Горбатюк повідомив, що слідство у справі злочинів проти Майдану постійно стикається з перешкодами в розслідуванні з боку керівництва Генеральної прокуратури, в тому числі і головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте