У Дніпрі господар-п’яниця спустив нещасну собаку на поліцейських

29 июня 2017 г., 18:44:00   1329   0

У Дніпрі господар-п’яниця спустив нещасну собаку на поліцейських

Сьогодні, 29 червня, з’явились подробиці щодо собаки, яка покусала патрульних через господаря-п’яницю. Про це повідомили очевидці подій, передає Дніпроград.

Вчора, 28 червня, пролунав дзвінок до організації захисту тварин «Вірність». Волонтерка Олександра Делас відправилась на допомогу та була вражена від побаченого. За її словами, на місці знаходились п’ять патрульних машин та всі мешканці двору. Вони намагались приборкати сусіда, у якого були ознаки білої гарячки.

З’ясувалося, поліцію туди викликають постійно через того ж сусіда. Він намагався вбити свою співмешканку, потім бігав по двору з мисливським рушницею, яку самотужки відібрали сусіди, адже поліція не змогла допомогти.

Місяць тому мешканці двору звернулись до поліції з проханнями забрати собаку, над якою знущається її власний господар.

«Сусід б’є свою собаку - стаффордширського тер’єра - голодом морить, без повідка гуляє в загальному дворі. А зараз зовсім з глузду з’їхав, погрожує всім собакою, дитину вдарив», - зазначалось у повідомленні.

Правоохоронці відповіли, що у них на це немає відповідних повноважень, тому нічого зробити не можуть.

«Вчора, під час того, як всі намагались заспокоїти неврівноваженого та нетверезого чоловіка, він нацькував собаку, щоб та покусала одного, а потім другого поліцейського. Для постраждалих викликали швидку, один з них втратив свідомість від укусів», - розповіла волонтерка.

Як зазначається, господар собаки був впевнений у власній безкарності, тому погодився поїхати до відділку. Правоохоронці забрали порушника та пообіцяли відпустити його через 3 години. З приводу собаки поліцейські в черговий раз підтвердили власне безсилля.

Про нещасну собаку подбало комунальне підприємство «Зооконтроль», яке швидко відреагувало на ситуацію. Вони приїхали на місце та забрали змучену та забиту тваринку.

«Всі ж розуміють, що така собака в руках у господаря-п’яниці - це завжди пряма загроза життю оточуючих. Тепер через укуси поліцейських за собакою треба спостерігати 14 днів, щоб перестрахуватися від сказу», - розповіли працівники комунального підприємства «Зооконтроль».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте