Ар’єв: Аргамунд влаштував скандал українській делегації в ПАРЄ

30 июня 2017 г., 19:33:00   1137   0

Ар’єв: Аргамунд влаштував скандал українській делегації в ПАРЄ

Народний депутат та керівник української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Володимир Ар’єв розповідає про жахливу поведінку очільника організації Педро Аргамунда.

Зокрема, нардеп повідомляє, що сто п’ятдесят вісім делегатів ПАРЄ підписали документ, в якому вимагають відставки президента організації іспанця Педро Аграмунда. Загалом, це абсолютний рекорд – більшої кількості підписів в Асамблеї ще не збирав жоден акт (нагадаємо, в ПАРЄ триста вісімнадцять членів та триста вісімнадцять спостерігачів). Реакція Аргамунда була, м’яко кажучи, дивною: він накинувся на українську делегацію – мовляв, саме українці винні в тому, що з ним сталося.

Ар’єв зауважує, що, незважаючи на згуртованість і злагодженість роботи українських парламентарів, делегованих до ПАРЄ, це не українці посадили Аргумунда в російський військовий літак, не українці змушували його фотографуватись з сирійським диктатором Асадом. Більше того, українська делегація налічує двадцять три депутати, а підписантів – сто п’ятдесят вісім. Реакція на ініціативу від справжніх покровителів Аргамунда не забарилась – російське зовнішньополітичне відомство відразу відмовилось платити членські внески до Ради Європи. Загалом, боротьба триває, - наголошує нардеп. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте