Затримані співробітники ФСБ можуть бути причетні до викрадення учасника АТО, – журналіст

30 июня 2017 г., 23:52:00   1318   0

Затримані співробітники ФСБ можуть бути причетні до викрадення учасника АТО, – журналіст

За словами журналіста Юрія Бутусова, затримані на Херсонщині російські військові, можуть бути причетними до викрадення та катування учасника АТО.

“Затримані військовослужбовці ФСБ можуть бути причетні до викрадення і тортур вивезеного співробітниками ФСБ до Криму учасника АТО, депутата міськради Енергодара Євгена Панова, режисера Олега Синцова, а також інших заручників ФСБ в Криму”, – припускає Бутусов.

Журналіст відзначає, що версія про “заблукалих” військових, яку озвучили у ФСБ РФ, не витримує ніякої критики.

“ФСБ вже визнала факт затримання своїх співробітників, вимагають видачі, мовляв, помилилися. Раніше таке бувало, коли російські військові заблукали, і наші їх видавали – але це траплялося на прикордонних переходах, а не вночі на човні, причому без документів”, – пише він, наголошуючи, що військових РФ видавати не варто.

“На мій погляд, це очевидна спроба закидання диверсантів. А можливо – це одна з груп, яка могла брати участь в евакуації іншої диверсійної групи”, – зазначає Бутусов.

Він також нагадує, що минулого року ФСБ РФ викрала і вивезла на територію Криму колишнього учасника АТО, депутата міськради Енергодара Євгена Панова.

“З тих пір Панов звинувачений в “тероризмі”, позбавлений права на нормальний захист, відчув на собі тортури. Щоб повернути Євгена, йти на які-небудь поступки РФ не можна, видавати затриманих ФСБшників можна тільки згідно з домовленостями про звільнення викрадених російськими спецслужбами! Думаю, що треба детально перевірити, чи причетні затримані до викрадення Панова, мені здається, що цілком можуть бути причетні. Також вони можливо можуть бути причетні і до інших злочинів проти українських громадян в Криму, які здійснює ФСБ”, – підсумував журналіст.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте