Дмитро Карп: Так дискредитувати державну політику з деокупації Криму як Наталія Попович не спромігся ніхто

11 июля 2017 г., 20:18:00   928   0

Дмитро Карп: Так дискредитувати державну політику з деокупації Криму як Наталія Попович не спромігся ніхто

Попович Наталія Костянтинівна – до Анексії Криму Росією керівник Державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр Артек». З 2010 по 2014 рік очолювала Центр зайнятості міста Ялта. 22 травня 2014 виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов призначив Наталію Попович представником Президента України в Автономній Республіці Крим.

Три роки Наталія Попович сидить в Херсоні за зачиненими дверима, робить «ніщо». Три роки абсолютно злочинної бездіяльності та невиконання нормативно-правових документів, якими регламентована діяльність Представництва. Жодної координаційної роботи з іншими організаціями та відомствами, на які покладений обов’язок вирішення проблем кримчан, жодної законодавчої ініціативи по врегулюванню проблематики, пов’язаної з окупацією та анексією Криму, повна бездіяльність на міжнародному рівні, ігнорування громадського сектору, який працює з кримчанами, вістутність співпраці зі ЗМІ, відсутність можливості для кримчан просто потрапити на прийом до працівників Представництва, образи та знущання над тими небагатьма відвідувачами, яким таки вдалось увійти всередину будівлі. На вхідних дверях Представництва висить електронний замок, який відчиняють лише «для своїх»… Перелік цього абсурду просто безкінечний. Такого жаху ми не бачили в жодному державному органі. 
Так дискредитувати президентську гілку влади та державну політику з деокупації Криму як це робить Наталія Попович не спромігся ніхто.

Ми вимагаємо:
1. Негайного звільнення Наталії Попович!
2. Реформування роботи Представництва Президента України в АРК в ефективний орган державної влади, який буде вести реальну організаційну, інформаційну, юридичну, міжнародну роботу з допомоги громадянам України, які постраждали від окупації Криму Росією, та впроваджувати діяльність з деокупації Криму. 
3. Призначення на посаду Постійного Представника Президента України в АРК компетентної та мотивованої людини, на прозорих конкурсних засадах.

Просимо всі громадські організації, які працюють з кримською проблематикою, підтримати наші вимоги!

З повагою, 
Громадська Рада з питань Криму.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте