"Якщо Ви помилуєте мою дитину, для нього це буде великий урок!": Матір путінського найманця Агєєва благає Порошенка (відео)

12 июля 2017 г., 19:32:00   822   0

"Якщо Ви помилуєте мою дитину, для нього це буде великий урок!

Журналісти опублікували звернення матері полоненого на Донбасі російського військового Віктора Агєєва Світлани до президента України Петра Порошенка.

У відеозверненні, опублікованому "Новой газетой", Агєєва звернулася до глави української держави з проханням про помилування її сина, а також про дозвіл на побачення з ним або хоча б на те, щоб дозволили передати йому відеолист.

"Мене запитують, як же могло так статися, що сталося непоправне з ним, як він потрапив туди [на схід України]. Але я можу сказати одне - що в родині обговорювалася служба за контрактом [у російській армії]. Я сама в невіданні досі, досі не можу зрозуміти, як сталося, хто так вплинув на мою дитину, що він опинився в тих місцях [на Донбасі]?", - йдеться у зверненні матері полоненого військового РФ.

Крім того, Світлана Агєєва заявила, що готова особисто поїхати до України й взяти участь у переговорах з обміну її сина.

"...Якщо Ви помилуєте мою дитину, то для нього це буде великий життєвий урок! Я просто впевнена, що він зробить правильні висновки... І якщо в результаті обміну хтось з українських громадян або солдатів потрапить додому в сім’ю, я буду так само щаслива, як і за свою дитину", - каже мати Агеєва.

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ "ЛНР", а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон.

Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився терорист "ЛНР" Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте