Лозовий оприлюднив другу частину внутрішнього чату фракції БПП

12 июля 2017 г., 23:54:00   1206   0

Лозовий оприлюднив другу частину внутрішнього чату фракції БПП

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий оприлюднив другу частину внутрішнього листування депутатів із фракції БПП.

Парламентар опублікував скріншоти повідомлень на своїй сторінці у Facebook.

Також народний депутат зазначив, що у БПП підтвердили достовірність внутрішнього листування фракції, яке він оприлюднив раніше.

У повідомленні фігурує “Oleksii Myshak”, якого Лозовий називає “двоюрідним братом олігарха-латифундиста, екс-регіонала Андрія Веревського”.

Народні депутати від БПП активно обговорюють та висловлюють свої припущення того, як скріншоти з внутрішнього чату опинилися у Андрія Лозового.

“Volodymyr Ariev” – це голова делегації України в ПАРЄ. Має таку ж компетентність в дипломатії, як Луценко в юриспунденції”, – іронізував Лозовий.

“Іван Мельничук – це колишній голова Літинської РДА на Вінничині. Вірний боєць Петра Олексійовича. Парадокс, але я його щиро поважаю. При тому, що ми колись побилися. Іван не змінює господаря. Він вірний. На відміну від Юрія Віталійовича і йому подібних. Яких в парламенті більшість, на жаль”, – написав Лозовий в першій частині публікацій внутрішнього чату БПП.

Депутати від БПП обговорюють, якими ініціалами у кожного з них підписаний генеральний прокурор Юрій Луценко.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий оприлюднив першу частину внутрішнього листування народних депутатів із фракції БПП.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте