Семенченко: На Кіровоградщині йде масова запис фермерів в «самооборону підприємців»

12 июля 2017 г., 22:51:00   1110   0

Семенченко: На Кіровоградщині йде масова запис фермерів в «самооборону підприємців»

Бережинка. Минуло два тижні. На Кіровоградщині йде масова запис фермерів в «самооборону підприємців». Селяни об’єднуються, отримують дозволи на зброю, налагоджують контакти з ветеранами Війни за Незалежність і сусідніми областями.

У Бережинці йде збир врожаю. Село охороняє Внутрішній Корпус Батальйону Донбас. Спецпідрозділи поліції і внутрішніх військ вигнані селянами з села. За домовленістю залишено кілька дільничних. Кожен комбайн, кожне поле охороняється ветеранами і самообороною підприємців.

Прокуратурою проводиться розслідування масового побиття людей. Люди об’єднуються, але розуміють що це тільки початок. Для того, щоб побороти злочинну групу в українській владі потрібне подальше об’єднання і спільні дії селян, ветеранів, народних депутатів, чесних представників ЗМІ.

Можна сумніватися, можна опускати руки, можна ні в що не вірити. Але ми пам’ятаємо що сказав Тарас Шевченко. «Борітеся — поборіте. Вам Бог помагає»!

Все буде добре. Якщо ми самі будемо цього гідні. Прошу допомогти репостом. Попереду ще багато битв. Інформація — важлива зброя в боротьбі за правду!

 
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте