В компанії «Екотехбуд» заявили, що не мають відношення до радикалів

18 июля 2017 г., 14:59:00   1468   0

В компанії «Екотехбуд» заявили, що не мають відношення до радикалів

Житомирська компанія «Екологічні технології та будівництво» не має жодних зв’язків з РПЛ. Більше того, співзасновник компанії Анатолій Капустюк заявляє про умисне використання некоректної інформації журналістами програми «Копачі з вилами». 

"Щоб забарвити компанію та прив’язати до політичної сили вирішили використати мою участь на виборах до Верховної Ради за списками Радикальної партії в 2014 році.  Виходить, журналісти просто ставили собі за мету підтвердити мою приналежність до Радикальної партії, роблячи акцент саме на цьому", - говорить він та додає, що окрім цього факту своєї біографії розповів журналістам, що сьогодні не має жодних зв’язків з РПЛ.

"Питали про Радикальну партію, бо хотіли пов’язати голосування депутатів обласної ради Житомирщини за надання згоди на отримання ліцензії на користування надрами для Екотехбуду. Не сказали, що користування надрами нам погодили 48 депутатів обласної ради. Голоси 7 людей з Радикальної партії жодним чином би не вплинули на дану ситуацію. Тут я маю тільки подякувати свідомим депутатам різних політичних партій, які об’єдналися в підтримці нашої компанії, яка ставить на меті легальний видобуток бурштину в регіоні", - коментує ситуацію Анатолій Капустюк.

Окрім політичної складової скандалу навколо компанії «Екотехбуд», журналісти звинуватили підприємство у фінансових зловживаннях. Зокрема, за версією представників медіа, мешканцям села Білка, біля якого і буде вести видобуток підприємство, пообіцяли 5 млн гривень щорічно, а по факту інвестували тільки 100 тис гривень.

"Це твердження виявилося цілковитою брехнею. Як на мене, цілком логічний пункт: коли компанія починає працювати, починає заробляти, вона починає інвестувати. Ми зазначили розмір фінансових зобов’язань, які будемо вкладати в розвиток села щороку. В межах даної суми – 5 млн – ми готові 2,2 млн цільових коштів направити саме на добудову дитячого садка до кінця цього року. Більш того, 100 тис гривень ми вже виділили на інфраструктуру села. Як компанія-інвестор, разом з громадою будемо слідкувати, куди потраплять ці кошти, коли буде добудований дитячий садок, коли він зможе приймати малечу", - наголошує Анатолій Капустюк.

obozrevatel.com

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте