У випадку подальшого злісного ухилення президентом від вимог КУ, народ отримує право на здійснення влади безпосередньо, – Кармазін

20 июля 2017 г., 21:52:00   797   0

У випадку подальшого злісного ухилення президентом від вимог КУ, народ отримує право на здійснення влади безпосередньо, – Кармазін

У випадку подальшого злісного ухилення президентом Порошенко П.О. від виконання вимог п.п.19,20 ст.106 Конституції України, невизнання ВР так званих ДНР і ЛНР терористичними угрупуваннями, нереагування на посилення бойових дій і злагоджене з Москвою оголошення так званоі Малоросіі, імпотентності МЗС і гри в так звані Мінські домовленості, Народ отримує право на здійснення влади БЕЗПОСЕРЕДНЬО на підставі ст.5 Конституціі України .

ПІСЛЯ ЧИСЕЛЬНИХ втрат на фронті має бути терміново скликано засідання Верховної Ради Украіни, прийняті законодавчі акти про окуповані територіі, визнання терористичними організаціями ДНР і ЛНР, дана оцінка ПАРЛАМЕНТА так званим Мінським Угодам, як таким, що порушують Конституцію Украіни.

Верховна Рада має звернутись до Урядів і Парламентів краін-гарантів Будапештського Меморандуму, включно з Китаєм, про негайні консультації і надання Україні усебічної допомоги у звільненні Криму і інших окупованих територій,запровадження до РФ нових санкцій.

Тільки після того, як ми назвемо війну війною, а не АТО, можливо на іншому рівні захищати інтереси Украіни в Радбезі ООН, маючи на увазі, що РФ буде визнаною краіною-агресором, яка втратить право на використання права “вето”на засіданнях РАДБЕЗУ ООН.

Партія Захисників Вітчизни закликає Президента і Верховну Раду Украіни не втрачати час на організацію оборони Держави і НАПОЛЯГАЄ на ВІДНОВЛЕННІ діі Конституціі Украіни в повному обсязі, зміни керівника Генштабу ,Розвідки, Укроборонпрому, Секретаря РНБО!

Тільки об’єднавши Країну, Україна здатна перемогти у війні разом з усім цивілізованим Світом окупантів.

У випадку подальшого злісного ухилення президентом від вимог КУ, гри в Мінські домовленості, народ отримує право на здійснення влади безпосереднь, – Кармазін

Юрій Кармазін

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте