Порошенко підписав важливий закон через кібератаки

24 июля 2017 г., 23:19:00   1064   0

Порошенко підписав важливий закон через кібератаки

Президент Петро Порошенко підписав закон про звільнення від штрафів платників податків, які не подали податкові накладні через кібератаки проти України.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала очільниця парламентського Комітету з питань податкової і митної політики, народний депутат від БПП Ніна Южаніна.

"Президент підписав Закон України від 13.07.2017 р. №2143-VIII у "Про внесення змін до підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України (щодо не застосування штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних унаслідок несанкціонованого втручання у роботу комп’ютерних мереж платників податків)", – наголосила Южаніна.

Вона зазначила, що цей закон опублікують уже в наступному номері видання "Голос України". Документ набуде чинності з дня наступного за днем його публікації.

До платника не застосовуватимуть санкції за те, що він не вклався у визначені терміни подання накладних та розрахунків, які були складені з 1 до 30 червня. У разі втрати або пошкодження інформації через вірус, платник податків протягом 10 календарних днів повинен письмово повідомити про це за місцем обліку.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте