У Львові активісти передадуть міністру Реві мішок картоплі «щоб не переїдав», – Іван Спринський

13 августа 2017 г., 23:00:00   1398   0

У Львові активісти передадуть міністру Реві мішок картоплі «щоб не переїдав», – Іван Спринський

Міністр соціальної політики Андрій Рева, в ефірі каналу «112 Україна» заявив, що українці забагато їдять витрачаючи на їжу більше аніж Німеччині.

Відповідаючи на запитання журналіста, Андрій Рева заявив, що в Україні та Німеччині вартість продуктів приблизно однакова. «Коли ми говоримо про те, що німці витрачають на харчування 14% а ми 50%, то тут система пріоритетів», – наголосив Рева.

Він розповів, що, зокрема, його батько все життя вважав пріоритетом добре поїсти, бо так вже склалося його життя. «У наших людей є така історична традиція – голодомори, війни змушували їх ставитися до проблеми харчування не так, як в інших країнах», – пояснив Рева.

За його словами, громадяни Німеччини мають інший раціон, адже їхня культура харчування дуже відрізняється від української.

«З огляду на те, що ціни на продукти приблизно однакові в Україні та Німеччині, вони їдять менше не тому, що у них немає можливості, а тому що така культура. І тому вони витрачають менше в порівнянні з нашими людьми», – підсумував Рева.

Втім міністр оминув той факт, що середня заробітня платня в Німеччині складає 3 тис. 975 євро. У той же час середня заробітня платня в Україні 7 тис 360 грн., що складає 243 євро.

Громадськість гостро відреагувала на заяву міністра. Так керівник ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський закликав громадські організації та активістів у понеділок принести продукти до Департаменту соціального захисту Львівської ОДА. «Давайте покажемо міністру ті продукти якими ми, з його слів, обжираємось. В понеділок о 12:00 ГО «Рабів до раю не пускають» передадуть Андрію Реві мішок картоплі «щоб не переїдав», – наголосив Іван Спринський.

Сергій БОБРА, Leopolis.news

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте