Чому Саакашвілі потрібна Україна

01 сентября 2017 г., 22:45:00   1699   0

Саакашвіліфобам нагадую ще раз!


Чого ви так усі перелякані? Міхеіл Саакашвілі абсолютно не претендує підкорити владні Володимирські пагорби. І, зокрема, Банкову! У нього немає в планах стати президентом України. А тим більше тепер, коли це забороняє Конституція України. Навіть теоретично претендувати на найвищу урядову посаду Міхеіл Саакашвілі зможе не раніше 2029 року. То чому така паніка?


Читайте також: Стало известно, почему Лещенко не поедет встречать Саакашвили


Для чого Саакашвілі потрібна Україна? Даю просту відповідь! Без реально незалежної, потужної, процвітаючої економічно й культурно України побороти Росію і взяти реванш за 08.08.08. грузинам неможливо. Міхеіл незлостивий, але пам'ять має добру. У нас з Грузією спільний ворог - Російська Федерація.


Міхеіл не раз говорив, що потужна держава Україна в центрі Європи - це запорука миру і спокою не лише в Східній Європі, але і на Кавказі. Однак колишній президент Грузії відчув на власній шкірі, що країну Україну рвуть на шматки, обкрадають, занепащують наші "рідні" сатрапи. Такі як Порошенко, Аваков, Яценюк і прочая...


Читайте також: Ждем Саакашвили на границе


Міхеіл зрозумів - провал України - це і його провал. Фіаско його мети - квітучої України, а відтак об'єднаної незалежної від Росії Грузіії. Грузії, як і України в сім'ї ЄС і НАТО.


У випадку ж перемоги Міхеіл зможе знову увійти в історію нескореним і стати вдруге президентом оновленої, незалежної, квітучої Грузії.


Так зрозуміло?

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте