На кордоні під час спроби затягти Саакашвілі на територію України висока ймовірність провокацій

08 сентября 2017 г., 18:29:00   1442   0

На кордоні під час спроби затягти Саакашвілі на територію України висока ймовірність провокацій

«На кордоні під час спроби затягти Саакашвілі на територію України висока ймовірність провокацій, - повідомив Голова Спілки професійних журналістів Юрій Поліщук.

- За нашою інформацією готується сутичка між представниками в таборах проплачених прихильників Саакашвілі з представниками влади для розхитування політичної ситуації, з наступною спробою розколоти країну, про що активісти повідомили СБУ і Держприкордонслужбу під час мітингу в Києві на Софійській площі. Дивно, що під грузинську авантюру підписалися як застарілі політичні бренди –  Тимошенко, Наливайченко, Кужель, так і після майданні молоді реформатори Наєм та  Лєщєнко, Садовий”. Цих кроків численні громадські організації Києва не зрозуміли, кияни за традицією вирішили радитися на Майдані, куди в четвер, 7 вересня, прийшло близько 4 тисяч людей .

Як нам розповіли колеги, акції протесту проти втручання Саакашвілі в суверенність України та дистабілізації почалися в Польщі, потім пройшли і у нас, зауважив заступник голови ГО “Фонд сприяння зміцненню державності  України ім. Івана Гонти” Сергій Семенов – у Львові та Києві. Символічно спалювали опудало колишнього губернатора Одещини, не без пригод: провокатори, найняті захищати Саакашвілі, намагалися бити пікетувальників та зривати мітинги. На щастя, в Києві обійшлося без конфліктів. За нашими підрахунками спокій під час проведення заходу забезпечували понад 200 правоохоронців. Ми вважаємо своїм обов’язком упередити провокації, та відкрити очі людям, які, слідкуючи за подіями на Сході сьогодні ризикують втратити Захід. В Польші формується сила, здатна стимулювати численні сутички, а в переспективі – і відокремити частину Львівщини під домовленності сумнівних політиків. 

Нагадаємо, спробувати відвідати нашу країну, попри те, що Міграційна служба скасувала  паспорт і громадянство, колишній Президент Грузії Міхеіл Саакашвілі має 10 вересня. Підвищену увагу до цієї події громадські активісти пояснюють намаганнями недоброзичливців України здійснити змовницький план: провести дострокові вибори, змінити політичний лад, розставити на ключових постах політиків, які сьогодні допомагають Саакашвілі «відвідати» Україну.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте