У Рівному поліція розкрила жорстоке вбивство пенсіонерки

16 сентября 2017 г., 23:20:00   884   0

У Рівному поліція розкрила жорстоке вбивство пенсіонерки

Правоохоронці встановили чоловіка, який 13 вересня позбавив життя 73-річну жительку обласного центру. Ним виявився раніше судимий 34-річний сусід загиблої.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Про це розповіли  у відділі комунікації поліції Рівненщини: «На світанку того дня з квартири пенсіонерки лунали крики. Утім, мешканці багатоповерхівки не звернули уваги, адже через проблеми зі здоров’ям у рівнянки подібне відбувалося не раз. Та все ж сусіди повідомили родичів, які у подальшому і виявили жінку мертвою. 34-річний зловмисник мешкає поверхом вище квартири, де проживала загибла. З’ясовано, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Крім того, рівнянин перебуває на медичному обліку через психічні розлади. З’ясувалося, що чоловік частенько заходив до сусідки. А того дня через побутовий конфлікт зустріч закінчилася фатально».

У помешканні зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили і вилучили господарські та кухонні молотки, ножі, сокиру. Крім того, чоловік зберігав у квартирі 170 патронів різного калібру. У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, слідчі все вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Під час огляду території навколо будинку, де проживає зловмисник, поліцейські виявили свіжо присипану яму, у якій знаходився будівельний молоток зі слідами крові.

Йому повідомлено  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте