Нардеп заявив, що старе покоління політиків не хоче ділитись ресурсами з молоддю

16 сентября 2017 г., 22:56:00   1218   0

Нардеп заявив, що старе покоління політиків не хоче ділитись ресурсами з молоддю

В Україні потрібно зменшити ціну політики.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

На думку депутата від партії "Блок Петра Порошенка" Мустафи Найєма, очистити Україну від курупції зможе збільшення кількості нових облич в українській політиці. Про це він сказав на саміті YES в Києві.

"Молоде покоління показало, що ми можемо позбутися корупції. Ми це бачили в реформі поліції, куди прийшли люди 22-25 років. Систему державних закупівель Prozorro теж написали молоді люди. Йдеться не про вік, а про цінності, про підходи. Вони показали, що країну можне змінити нове покоління, а не старі комуністи і комсомольці. Новому поколінню не бракує цінностей, не бракує єдності, не бракує ентузіазму. Їм бракує ресурсів", - сказав Найєм.

За його словами, старе покоління політиків зосередили у своїх руках ресурси і не хочуть ділитися ними з молоддю ані у вимірі грошей, ані увагою ЗМІ тощо.

"І таким чином добре освічені і налаштовані на зміни люди можуть поїхати з країни. І це буде великий виклик для України у найближчі роки. Тому нам потрібно по-перше зменшити ціну політики. Сьогодні, щоб балотуватися в парламент, потрібно мати 3-5 мільйонів доларів. Щоб керувати регіоном, потрібно ще більше", - розповів депутат.

По-друге, на думку Найєма, потрібно скасувати депутатську недоторканність. Тому що в парламент багато людей приходять не для того, щоб проводити зміни.

"Вони приходять, щоб захистити свої інтереси і збільшити свої багатства. Таким людям немає чого робити в парламенті. Вони повинні відповісти", - наголосив він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте