В Одесі під міськрадою сутичка: поліція застосувала спецзасоби. ФОТО, ВІДЕО

16 сентября 2017 г., 20:42:00   949   0

У ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі сталася пожежа, в результаті якої загинуло троє дітей. У зв'язку із катастрофою під Одеською міськрадою зібрався мітинг, під час якого активісти штурмували міськраду. Також мали місце сутички із правоохоронцями, поліція застосувала газ, пише "Українська правда".


передає "Думська", після 19:00 активісти зробили другу спробу штурму міськради, намагалися вибити скло в дверях. Однак поліціянти застосували газ і відтіснили протестувальників.


 


Після цього вибухнула світлошумова граната.


 


Читайте також: Журналіст: Одесу розхитують напередодні травневих. ФОТО, ВІДЕО


"Була жорстка бійка між муніципалами і патріотами. Їх розняли бійці Нацгвардії, які відокремили сторони одна від одної. Щось кинули в начальника ГУНП генерала Головіна. Всі кашляють через газ", – пише "Думська".


зазначає, що на акцію протесту проти халатності міської влади разом із батьками дітей, які були в дитячому таборі "Вікторія", вийшли одесити, родини яких трагедія оминула.


Міського голову Одеси попередили: скасування декомунізації – кримінал


Коли люди спробували зайти до будівлі, сталася штовханина з муніципальною службою охорони. Розбито вхідні двері міськради. Люди обіцяють стояти, поки не прийде міський голова Одеси Геннадій Труханов.


У ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. У результаті загинуло троє дітей. Також до лікарні доставлено двоє неповнолітніх.


Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.


Директор табору Петрос Саркісян затриманий поліцією за підозрою в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей і величезні матеріальні збитки.


Міський голова Одеси Труханов відсторонив від посади голову Київської райадміністрації Одеси Володимира Сушкова, директора табору Саркісяна і його заступника, який відповідав за пожежну безпеку закладу.


Директорка департаменту освіти Олена Буйневич подала у відставку самотужки.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте