На паспортному контролі в Туреччині не впізнали відому українську співачку

19 сентября 2017 г., 14:50:00   704   0

Відома українська співачка Lama мала проблеми з прикордонниками, коли поверталась з відпочинку з Туреччини. Її не хотіли випускати з країни. Про це вона розповіла у своєму Instagram.



Проблеми виникли на паспортному контролі турецького аеропорту. Як переконує співачка, закону вона не порушувала, тож затримання стало для неї несподіванкою.


Читайте також: Репер Баста відповів на лист Хливнюка


"Вже перед вильотом в Україну мене затримали співробітники паспортного контролю. Для мене це стало дуже великою несподіванкою, закону я не порушувала, тому підстав для затримання в них не було", – розповіла Lama.


Коли ж вона дізналась причину затримання, то навіть розсміялась. Прикордонники не хотіли випускати її з країни через вік.


"Причиною став мій вік за паспортом. Я вже звикла, що часто роблять компліменти моїй зовнішності, але я навіть і уявити не могла, що колись це стане мотивом для мого затримання", – зізналася співачка.


Читайте також: Відому голлівудську співачку терміново доставили у лікарню


На щастя, співачку опізнали люди, які проходили контроль разом з нею і почали робити селфі та брати автографи.


Як відомо, у грудні Lama святкує свій 42 день народження. Тож збентеження прикордонників очевидне – співачка виглядає набагато молодшою.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте