Чому нас вчить приклад "розкрутки" Олега Винника?

26 сентября 2017 г., 22:46:00   1128   0

Я не креативний директор рекламної фірми, тому всілякі технологічні штучки радше відчуваю інтуїтивно, ніж знаю, як вони конструюються. І оце неодноразово думав у контексті реклами про феномен співака Олега Винника.


Чому нас вчить приклад розкрутки цього співака?


Тому, що існує певна рекламна стратегія, що втілюється в якийсь абсолютно нахабний і масований спосіб, за досить короткий час забезпечуючи ефект, який можна описати фразою: "Оппа, а я завжди тут був. Ви просто лише щойно помітили".


Читайте также: Якби "Гру престолів" знімали в Україні на УТ-1. ФОТО


І жодні раціональні аргументи contra не працюють: надійно й безповоротно створюється ілюзія, що "все не просто так", що цьому "святу, яке завжди з нами", насправді передувала якась історія, що чоловік у своєму творчому розвитку пройшов від пункту А до пункту В досить звивистим шляхом, де всяке траплялось – і неспані ночі, і муки, і поразки... Що він тут НЕ ПРОСТО ТАК, що він даність, культурний феномен і, можливо, поп-зірка з власним тернистим шляхом і самобутнім творчим обличчям. І – що найголовніше – його слава ЗАСЛУЖЕНА.


Тож чому нас вчить приклад співака Олега Винника?


Тому, що в умовах розвитку сучасних медій і індустрії масових розваг, їхньої тотальної продажності та повної аморальності, які дозволяють торгувати відвертим лайном гуртом і вроздріб без жодного страху репутаційних втрат, можливо ВСЕ. Буквально ВСЕ. За наявності доброго бабла і волі до слави з кожного гівна можна за кілька місяців сконструювати цукерку. І зробити це так непомітно для недосвідченого ока і вуха, що коли люди резонно починають запитувати: "Що це за чортик з табакерки?", їм відповідає оглушлива луна хтонічних глибин усеїдного і неперебірливого українського народу: "Оппа, а я завжди тут був. Ви просто лише щойно помітили".


Читайте также: Российский певец во Львове объявил Крым российским и назвал себя "голубем мира". ВИДЕО


Думаю, щось подібне використають на наступних президентських виборах. Лохи готові. Лохи схавали. To be continued.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте