Порошенко хотів заплатити внесок в Раду Європи замість Росії

20 октября 2017 г., 23:23:00   1404   0

Порошенко хотів заплатити внесок в Раду Європи замість Росії

Петро Порошенко пропонував голові Ради Європи Турбйорну Ягланда компенсувати втрати від несплати Росією членських внесків, щоб не допустити відновлення прав делегації РФ в ПАРЄ.

Але Ягланд відхилив цю пропозицію президента України, - повідомив глава української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв під час дискусії в Facebook.

«Президент під час візиту пропонував. Ягланд відмовився від цього. Непублічно відмовився, сказав, що це неправильно», - пояснив Ар’єв.

Глава української делегації в ПАРЄ жорстко розкритикував візит Ягланда в Москву і його переговори з російським керівництвом щодо сплати членських внесків (близько 30 мільйонів доларів) в обмін на повернення делегації в Асамблеї.

Також, за словами Ар’єва, дії Ягланда підривають авторитет Ради Європи.

«Картина жахлива - глава головної правозахисної структури Європи просить головного порушника прийти назад, щоб не втратити фінансування. Це виглядає як продаж індульгенції, коли прощення за грубе порушення міжнародного законодавства і прав людини продається за внески ... Наслідком цього стане підірвана довіра до всієї Ради Європи, яка йде проти власних цінностей ... Ціна резолюцій і рекомендацій всіх інститутів - ПАРЄ, Комітету міністрів, Венеціанської комісії і т.д. - просто обнуляється», - написав Ар’єв.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте